Overslaan en naar de inhoud gaan

Vroegtijdig vertrek Schuurs en Mertens in Eastbourne

Geplaatst opdonderdag 28 juni 2018 - 21:40

Demi Schuurs en Elise Mertens hebben de kwartfinale van het vrouwendubbel van het grastoernooi in Eastbourne niet uitgespeeld.

Na 6-2 verlies in de eerste set en een 2-1 achterstand in de tweede set besloten de tennisster uit Nieuwstadt en haar Belgische dubbelpartner niet verder te spelen tegen Nadiia Kichenok en Ekaterina Makarova. Mertens had te veel last van een schouderblessure.

Pijnlijke schouder
De Belgische tennisster stond woensdag meer dan twee├źnhalf uur op de baan voor haar partij in het enkelspel en hield daar een pijnlijke schouder aan over. Mertens kreeg in de eerste set van de kwartfinale meer last van haar blessure en om deelname aan Wimbledon niet in gevaar te laten komen, maakten Schuurs en Mertens de tweede set niet af.

Lees ook: Schuurs en Mertens bereiken kwartfinale Eastbourne

Schuurs is inmiddels teruggekeerd naar Nieuwstadt en reist zondag naar Londen. Ze verwacht volgende week woensdag of donderdag haar eerste partij op Wimbledon te spelen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen