Overslaan en naar de inhoud gaan

Vroegtijdig vertrek Schuurs en Mertens in Eastbourne

Geplaatst opdonderdag 28 juni 2018 - 21:40

Demi Schuurs en Elise Mertens hebben de kwartfinale van het vrouwendubbel van het grastoernooi in Eastbourne niet uitgespeeld.

Na 6-2 verlies in de eerste set en een 2-1 achterstand in de tweede set besloten de tennisster uit Nieuwstadt en haar Belgische dubbelpartner niet verder te spelen tegen Nadiia Kichenok en Ekaterina Makarova. Mertens had te veel last van een schouderblessure.

Pijnlijke schouder
De Belgische tennisster stond woensdag meer dan tweeënhalf uur op de baan voor haar partij in het enkelspel en hield daar een pijnlijke schouder aan over. Mertens kreeg in de eerste set van de kwartfinale meer last van haar blessure en om deelname aan Wimbledon niet in gevaar te laten komen, maakten Schuurs en Mertens de tweede set niet af.

Lees ook: Schuurs en Mertens bereiken kwartfinale Eastbourne

Schuurs is inmiddels teruggekeerd naar Nieuwstadt en reist zondag naar Londen. Ze verwacht volgende week woensdag of donderdag haar eerste partij op Wimbledon te spelen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen