Zuid-Limburg heeft geen trek in vrijwilligerswerk

Inwoners van Zuid-Limburg doen van alle Nederlanders het minste aan vrijwilligerswerk.

Ter Peel en Helmond Sport helpen gevangenen aan een baan

Gevangenis Ter Peel in Evertsoord gaat samen met Helmond Sport proberen gedetineerden weer aan een baan te helpen.

ICT-bedrijf betaalt medewerkers voor vrijwilligerswerk

Het bedrijf Bizzomate uit Valkenburg laat medewerkers onder werktijd vrijwilligerswerk doen. Daarmee wil het ICT-bedrijf iets terugdoen voor de maatschappij.

ANP
Limburgse vrijwilligers vermaken zich in Rio de Janeiro

Met twee Limburgse medailles tot nu toe op de Olympische Spelen doen we het niet verkeerd. Maar behalve de sporters zijn er veel meer Limburgers in Rio de Janeiro.

'We gooien te veel bij vrijwilligers over de heg'

De maatschappij wordt steeds afhankelijker van vrijwilligers, vaak zelfs op cruciale punten.

Zuid-Limburg het minst te porren voor vrijwilligerswerk

In Zuid-Limburg zijn naar verhouding maar weinig mensen te vinden die aan vrijwilligerswerk doen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten