Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrijwilligerstekort voor aanvang van het OLS

Geplaatst opwoensdag 3 mei 2017 - 13:19

Het OLS heeft een kleine twee maanden voor aanvang van het evenement nog een tekort van bijna 900 vrijwilligers. Dat zegt de organisatie tegen L1.

De organisatie is hard op zoek naar de vrijwilligers.

Flyers
De afgelopen dagen vielen in Brunssum en de gemeente Onderbanken al duizenden flyers op de deurmat waarin liefhebbers werden opgeroepen om zich te melden. Ook gaat de organisatie nog flyeren bij evenementen in de buurt.

Geen zorgen
Voorzitter Luuk Dohmen van het Oud Limburgs Schuttersfeest maakt zich nog geen zorgen: "De meeste aanmeldingen komen pas vlak voor het evenement binnen. Afgelopen weekend zaten we op ruim 600 en daar heb ik nu alweer 100 toezeggingen bij." De komende weken overlegt de organisatie met verenigingen in de omgeving over het beschikbaar stellen van vrijwilligers. In totaal zijn er zo'n 1500 medewerkers nodig.

Sponsors
In tegenstelling tot de vrijwilligers loopt het aantal sponsoren van het OLS goed. De organisatie heeft op dit moment 90 sponsoren binnengehaald.
Het OLS vindt 2 en 8 juli plaats in Merkelbeek.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Merkelbeek wint Oud Limburgs Schuttersfeest 2016
Geen biertent meer op OLS
Duidelijkheid over locatie van OLS Merkelbeek
Schietwedstrijden OLS Merkelbeek losgebarsten
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen