Rieu vrijthof

Raad voorstander uitbreiding Vrijthofconcerten Rieu

Een krappe meerderheid van de Maastrichtse gemeenteraad ziet een uitbreiding van de zestigdagennorm op het Vrijthof wel zitten. Daardoor zou André Rieu zijn concertreeks volgend jaar kunnen uitbreiden.

Rieu vrijthof
Maastricht buigt zich over uitbreiding dagennorm Vrijthof

De gemeenteraad in Maastricht buigt zich dinsdagavond over de eenmalige uitbreiding van de zogenaamde zestigdagennorm voor evenementen op het Vrijthof.

André Rieu Tour de Limbourg
Rieu over meer Vrijthofconcerten: 'Voor de stad is het fijn'

André Rieu hoopt dat de gemeenteraad van Maastricht instemt met het idee om volgend jaar acht extra concerten te geven op het Vrijthof. "Niet alleen voor mij, maar ook voor de ondernemers en voor de stad."

Kermis Vrijthof Maastricht (2019 of 2018) (12 sep 2020)
Dagennorm Vrijthof: opbouwdagen niet in te korten

De eenmalige uitbreiding van de zestigdagennorm op het Vrijthof in Maastricht houdt de gemoederen bezig. De kermis verplaatsen, om André Rieu en Magisch Maastricht meer dagen op het historische plein te geven, was geen optie. De op- en afbouwdagen op het Vrijthof blijken ook niet in te perken te zijn.

Kermis Vrijthof Maastricht (2019 of 2018) (12 sep 2020)
Dagennorm Vrijthof: Kermis verplaatsen voor Rieu geen optie

De kermis van het Vrijthof in Maastricht naar een andere locatie in de stad verplaatsen is geen optie. Volgens een gemeentewoordvoerder is de tiendaagse Servaaskermis een vast evenement op het historische stadsplein.

Demonstratie Vrijthof Maastricht 11 sep 2020
Honderdtal demonstranten eist op Vrijthof actie voor Moria

Zo'n honderd demonstranten eisten vrijdagavond op het Vrijthof in Maastricht dat de Nederlandse staat meer vluchtelingen gaat opnemen uit het afgebrande vluchtelingenkamp Moria in Griekenland.

Rieu vrijthof
PvdA Maastricht tegen uitbreiding dagennorm Vrijthof

De PvdA in de gemeente Maastricht ziet niks in uitbreiding van de zestigdagennorm voor het Vrijthof.

André Rieu_HD
Compensatie coronaverlies: Rieu wil extra Vrijthofconcerten

André Rieu wil volgend jaar acht extra concerten geven op het Vrijthof. De Maastrichtse violist hoopt met de uitgebreide concertreeks de financiële schade door de coronacrisis van dit jaar te compenseren.

Kerstconcert Andre Rieu 20 dec 2019
Kerstconcerten André Rieu in MECC op de helling

De kerstconcerten die André Rieu en zijn orkest ten gehore zullen geven in het MECC staan op de helling door de geldende coronamaatregelen.

André Rieu (31 jan 2020)
Emotionele André Rieu: 'Het is niets dit jaar'

De film over vijftien jaar Vrijthofconcerten van André Rieu is vanaf donderdag te zien in de bioscoop. De beelden maken de Maastrichtse violist emotioneel.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten