Misbruik kindermisbruik ontucht stock

Man vrijgesproken van ontucht met zesjarig achternichtje

Een 33-jarige man uit Landgraaf is woensdag vrijgesproken van ontucht met zijn zesjarige achternichtje. Justitie had de maximale taakstraf van 240 uur geëist.

Dodelijk ongeval Breulderweg Echt (10 mrt 2018)
Vrijspraak en taakstraf voor broer en zus na fataal ongeval

Het minderjarige meisje uit Echt dat in 2018 achter het stuur zat bij een dodelijk ongeval in haar woonplaats, is door de rechtbank in Roermond veroordeeld tot een taakstraf van 180 uur.

iStock-471031808
Moeder vrijgesproken voor mysterieuze mishandeling peuter

Een bijzondere twist in de zaak rondom een mishandelde Kerkraadse peuter. Zijn moeder, die ruim twee jaar als verdachte werd gezien door justitie, werd woensdag abrupt vrijgesproken.

Nikaab sluier boerka Syrië IS-vrouw kalifaat stock
Turkije spreekt Geleense Loes F. vrij van IS-lidmaatschap

Loes F. uit Geleen en Souad D. uit Franeker zijn door een rechtbank in Turkije vrijgesproken van lidmaatschap van IS.

Bubbelbad man hot tub whirlpool sauna wellness
Vijftiger vrijgesproken voor masturbatie-show in bubbelbad

Een Bosnische man van 59 is vrijgesproken door de rechter. Hij zou twee minderjarige meisjes hebben gedwongen om naar hem te kijken terwijl hij masturbeerde.

Vrijspraak voor belediging Turkse president Erdogan

Een 64-jarige man uit Sittard is vrijgesproken in de rechtszaak over belediging van de Turkse president Erdogan. Dat heeft de rechtbank in Den Haag besloten.

Vrouw vrijgesproken van ontucht met pleegzoon

Een 43-jarige vrouw uit Kerkrade is vrijgesproken van het plegen van ontucht met haar pleegkind.

Voormalig Veolia-topman De Beer opgelucht na uitspraak

Oud Veolia-directeur René de Beer is blij en opgelucht dat de rechter hem heeft vrijgesproken, zegt zijn advocate Joyce Verhaert.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten