Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrije training Formule 1 afgelast door noodweer in Sotsji

Geplaatst opzaterdag 25 september 2021 - 11:33

De derde vrije training voor de Grand Prix van Rusland gaat niet door vanwege noodweer. Er ligt veel water op het asfalt van het circuit in Sotsji.

Ook de komende uren rekent de wedstrijdleiding op veel regen.

Kwalificatie
Het is wel de bedoeling dat er een kwalificatierace wordt gehouden op zaterdagmiddag, maar ook dat is afhankelijk van de weersomstandigheden. Die sessie is gepland om 14.00 uur. Mocht er door de nattigheid helemaal niet gereden kunnen worden, dan heeft de wedstrijdleiding de mogelijkheid om de kwalificatie naar zondagmorgen te verzetten.

Bottas
Tijdens de twee vrije trainingen van vrijdag was Valtteri Bottas de snelste. De Fin van Mercedes bleef zijn teamgenoot Lewis Hamilton voor, die tweede werd. Max Verstappen, die door een gridstraf achteraan start tijdens de race, werd derde en zesde in de vrije trainingen.

Lees ook: Verstappen start achteraan in Rusland door motorwissel

In het L1-autosportprogramma Pitlane wordt vooruitgeblikt op de Grand Prix van Rusland:

Video: L1
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen