Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Vrijdagavond festival Bruis ‘uitverkocht’

Geplaatst opvrijdag 4 september 2015 - 7:21

De organisatie van festival Bruis heeft alle zesduizend toegangsbandjes die beschikbaar waren voor vrijdag vergeven.

Het gratis festival werkt dit jaar voor het eerst met toegangsbewijzen omdat er voor het optreden van Echo & The Bunnymen vrijdagavond een erg grote toeloop werd verwacht.

Aan poort
De organisatie gaat er desondanks vanuit dat er vroeg op de avond nog een aantal tickets beschikbaar is aan de poort. Mede doordat het gratis kaarten zijn, is de verwachting dat een aantal ‘spontane bestellers’ uiteindelijk toch niet gaat. Adagium blijft echter: vol is vol.

Vrij toegankelijk
Vrijdag staat onder meer ook Sophia op de affiche. Zaterdag en zondag is het festival, zoals gebruikelijk, vrij toegankelijk.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Bruis Festival deelt kaartjes uit voor vrijdag
Mark Lanegan vervangt Patrick Watson op Bruis
Festival Bruis trekt ruim 11.000 bezoekers
Maastrichtse festival Bruis niet langer gratis
Overzicht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank: doneer een voedselpakket online

Een voedselpakket online doneren? Dat kan!

Je doneert dan direct aan de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’. Met het geld van de donaties worden producten ingekocht en vervolgens verdeeld over de zes Voedselbanken in Limburg (Landgraaf, Roermond, Venray, Peel & Maas, Venlo en Weert).

Doneer hier
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen