Overslaan en naar de inhoud gaan

Vriendin maakt van puinrat Max Verstappen keukenprins

Geplaatst opdonderdag 15 oktober 2015 - 6:33

De Zweedse vriendin van Max Verstappen leerde de jonge coureur koken en schoonmaken. Dat vertelde Mikaela Ahlin-Kottulinsky woensdagavond in talkshow RTL Late Night, waarin Verstappen te gast was.

Volgens de blonde racebabe is Max ondanks zijn prima prestaties op het circuit dezelfde persoon gebleven. Alleen een goede maaltijd bereiden en zijn rommel opruimen bleek hij nog niet helemaal onder de knie te hebben. "Ik heb nog een lange weg te gaan", vertelde hij eerlijk.

Bitterballen
Verstappen was in Nederland voor een sponsoractiviteit. Voor enkel een schaal bitterballen schoof hij ’s avonds aan bij Humberto Tan. De Limburger sprak verder de wens uit in de toekomst een geschikte auto te rijden waarin hij wereldkampioen kan worden. "Tot die tijd kan ik niet meer dan mijn best doen."

Hij onderschrijft dat er schot in de zaak zit. "In het begin voelde ik me een passagier in mijn eigen auto, nu speel ik ermee."

2016
Verstappen werd ook nog gevraagd naar de toekomst van Red Bull in de Formule 1. De energiedrankproducent is naarstig op zoek naar een motorenleverancier voor het fabrieksteam en het opleidingsteam van Verstappen. Volgens de coureur zelf hoeven de Verstappenfans zich niet druk te maken over komend seizoen: "Hoe het nu uitziet, rij ik ook gewoon volgend jaar in de Formule 1. En na gesprekken met de hoge bazen van Red Bull verwacht ik ook dat zij en mijn eigen team Toro Rosso er gewoon bij zijn."

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Gerelateerde berichten

Grijp uw kans: F1-bolide Jos Verstappen te koop
Max Verstappen geniet van Lionel Messi
Max Verstappen blijft verbazen in Formule 1
Verstappen raakt muur bij test in Abu Dhabi
Overzicht
Advertentie
Juist in deze onzekere tijd speelt veiligheid een grote rol. Houd het veilig in uw winkel!

Wij zijn er voor u in deze onwerkelijke tijd, zodat uzelf, uw personeel én uw klanten een veilig gevoel hebben. Wilt u advies of kunt u wel wat hulp gebruiken om veiligheid te handhaven? Wij staan voor u klaar. Ons beveiligingspersoneel ondersteunt u op het gebied van crowd management, om de klantenstroom in uw winkel te managen. Bovendien kunt u ons inschakelen als een extra toeziend oog in de winkel, zodat uw eigen personeel niet bloot wordt gesteld aan agressie of onbegrip van bezoekers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen