Overslaan en naar de inhoud gaan

Vriendin maakt van puinrat Max Verstappen keukenprins

Geplaatst opdonderdag 15 oktober 2015 - 6:33

De Zweedse vriendin van Max Verstappen leerde de jonge coureur koken en schoonmaken. Dat vertelde Mikaela Ahlin-Kottulinsky woensdagavond in talkshow RTL Late Night, waarin Verstappen te gast was.

Volgens de blonde racebabe is Max ondanks zijn prima prestaties op het circuit dezelfde persoon gebleven. Alleen een goede maaltijd bereiden en zijn rommel opruimen bleek hij nog niet helemaal onder de knie te hebben. "Ik heb nog een lange weg te gaan", vertelde hij eerlijk.

Bitterballen
Verstappen was in Nederland voor een sponsoractiviteit. Voor enkel een schaal bitterballen schoof hij ’s avonds aan bij Humberto Tan. De Limburger sprak verder de wens uit in de toekomst een geschikte auto te rijden waarin hij wereldkampioen kan worden. "Tot die tijd kan ik niet meer dan mijn best doen."

Hij onderschrijft dat er schot in de zaak zit. "In het begin voelde ik me een passagier in mijn eigen auto, nu speel ik ermee."

2016
Verstappen werd ook nog gevraagd naar de toekomst van Red Bull in de Formule 1. De energiedrankproducent is naarstig op zoek naar een motorenleverancier voor het fabrieksteam en het opleidingsteam van Verstappen. Volgens de coureur zelf hoeven de Verstappenfans zich niet druk te maken over komend seizoen: "Hoe het nu uitziet, rij ik ook gewoon volgend jaar in de Formule 1. En na gesprekken met de hoge bazen van Red Bull verwacht ik ook dat zij en mijn eigen team Toro Rosso er gewoon bij zijn."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Grijp uw kans: F1-bolide Jos Verstappen te koop
Max Verstappen geniet van Lionel Messi
Max Verstappen blijft verbazen in Formule 1
Verstappen raakt muur bij test in Abu Dhabi
Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen