Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrienden zoeken naar vermiste Maastrichtenaar in Voeren

Geplaatst opmaandag 28 december 2015 - 11:52

Vrienden van de vermiste Maastrichtenaar Robert Schrijen verspreiden maandag affiches in de Voerstreek, in de hoop zo op het spoor te komen van de demente man.

Hij verdween op Tweede Kerstdag in de buurt van 's Gravenvoeren tijdens een wandeling met zijn vrouw.

Veters
Terwijl zij even stilhield om haar veters te strikken, liep Schrijen door. Toen zijn echtgenote opkeek, was de 67-jarige Maastrichtenaar verdwenen.

Helikopter
Ook een zoekactie door de politie bleef zondag zonder resultaat. Naast speurhonden werd daarbij ook een helikopter met infraroodcamera ingezet. De man kan vanuit de Voerstreek zowel naar Nederland of Wallonië zijn gewandeld. Robert Schrijen staat inmiddels internationaal gesignaleerd.

Lees ook: Grote zoekactie naar vermiste demente man uit Maastricht

Signalement
Robert Schrijen is 1.65 meter groot, mager gebouwd en heeft korte grijze haren en een snor. Op het moment dat hij verdween droeg hij een zwarte spijkerbroek, een zwarte trui, een bruine jas en bruine schoenen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Opnieuw helikopter-inzet voor vermiste Maastrichtenaar
Grote zoekactie naar vermiste demente man uit Maastricht
Vermiste Robert Schrijen per ongeluk te water geraakt
Gevonden lichaam is van vermiste Robert Schrijen
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen