Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrienden van Mark Flekken adviseren Louis van Gaal

Geplaatst opzaterdag 9 oktober 2021 - 16:55

Bocholtz is trots op 'hun' Mark Flekken. En om de hoop op speelminuten voor de doelman kracht bij te zetten, adviseren zijn voormalige dorpsgenoten de bondscoach met een knipoog.

Tijdens de WK-kwalificatie tegen Letland kleurde café D'r Aowe Kino in hartje Bocholtz uiteraard oranje. Zoals dat wel vaker gebeurt bij belangrijke interlands. Maar dit keer was uitermate speciaal, vanwege de aanwezigheid van doelman Mark Flekken in de selectie van bondscoach Louis van Gaal.

Spandoek
Uiteraard zijn de diverse familieleden trots, net als de leden van voetbalvereniging WDZ waar Flekken zijn eerste voetbalstapjes zette en ook nog even jeugdtrainer was. Met veel gevoel voor humor en historie maakten ze een fraai spandoek om Louis van Gaal te overtuigen te kiezen voor hun neef, oud-ploeggenoot of trainer: 'Louis, kein geloel Flekken op doel'.

Gibraltar
Dankzij de 1-0 overwinning op Letland is het WK in Qatar, volgend jaar, een stuk dichterbij. Wellicht nemen daardoor de kansen op speeltijd voor Flekken toe in het duel van maandagavond in De Kuip tegen Gibraltar. Aan de mensen in Bocholtz zal het niet liggen, zij reizen met een grote groep fans naar Rotterdam. Uiteraard mét het spandoek.

Lees ook: Bondscoach Van Gaal houdt Flekken op de bank in Letland

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen