Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrees voor confrontatie vrienden Ömer Köksal en daders

Geplaatst opmaandag 6 november 2017 - 14:51

Venlo vreest een gewapende confrontatie tussen vrienden van de doodgeschoten Ömer Köksal en de daders. Ze zijn nog niet opgepakt door de politie.

Daarom heeft burgemeester Antoin Scholten besloten dat de politie preventief mag fouilleren in Blerick, Venlo en Tegelen.

Eigen rechter
Scholten doet dit na enkele incidenten in het weekend die in verband staan met de schietpartij. Zo werd een auto in brand gestoken en een persoon mishandeld. Dit lijkt erop te duiden dat zijn vrienden voor eigen rechter willen spelen.

Lees ook: Preventief fouilleren in Venlo na dodelijke schietpartij

Maatregelen
Eerder werden in verband met de dodelijke schietpartij en ontstane onrust al maatregelen genomen. Er is meer politie op straat in de wijk Vastenavondkamp en ook zijn er camera's geplaatst. Zondag besloot Scholten tot preventief fouilleren.

Onrust
Vorige week woensdag kwam de 22-jarige Ömer Köksal om bij een schietpartij in Blerick. Daarna ontstond er onrust in de wijk.

Lees ook: 'Preventief fouilleren Blerick werkt alleen op korte termijn'

Lees hier alles over de dodelijke schietpartij in Blerick.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen