Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrees voor chaos in Maastricht met Allerheiligen

Geplaatst opmaandag 29 oktober 2018 - 22:12

De Duitse en Belgische feestdagen eind deze week baren grote zorgen voor de verkeerdrukte in Maastricht.

​Normaal gesproken zorgen de kooptoeristen op die dagen al voor veel verkeersoverlast, door de werkzaamheden aan de Noorderbrug verwacht Maastricht Bereikbaar dat het verkeer in de stad donderdag en vrijdag helemaal vast komt te staan.

Feestdagen
Donderdag is het Allerheiligen, wat zowel in Duitsland als België een officiele feestdag is. Allerzielen op 2 november is voor veel Belgen ook een vrije dag, en waarschijnlijk maken ook veel Duitsers van de kans gebruik om er een vierdaags weekend van te maken.

Maastricht Bereikbaar raadt het mensen die in het centrum moeten zijn aan om vooral met de fiets of het openbaar vervoer te komen.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen