Overslaan en naar de inhoud gaan

Vragen Lokaal-Limburg over uitspraak Thierry Baudet

Geplaatst opmaandag 9 september 2019 - 15:53

De fractie van Lokaal-Limburg in het Limburgs Parlement wil verduidelijking van het provinciebestuur over uitspraken van voorman Thierry Baudet van Forum voor Democratie (FvD).

Die zei zondag op een bijeenkomst voor de Limburgse leden van zijn partij in Kasteel Limbricht dat gedeputeerde Ruud Burlet van FvD hard bezig is het mooie Limburgse landschap te beschermen tegen windmolens en zonnepanelen.

Concrete projecten
Lokaal-Limburg wil weten om welke concrete projecten het gaat. ‘Welke velden heeft de gedeputeerde concreet weten te redden’, zo stelt fractievoorzitter Raimond Franssen in schriftelijke vragen. Ook vraagt hij welke alternatieven de gedeputeerde heeft om aan de landelijke opgave voor de overgang naar duurzame energie te voldoen.

Video: L1

Lees ook: Baudet: 'In Limburg geen intolerantie bij gevestigde orde'

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen