Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrachtwagenchauffeurs vinden nieuwe 'poep-plek' in Venlo

Geplaatst opdinsdag 24 oktober 2017 - 15:14

Vrachtwagenchauffeurs hebben in Venlo een nieuwe plek gevonden om hun behoefte te doen.

De gemeente sloot vorige week de veelbesproken parkeerplaats aan de Keulse Barrière.

Protesten
Chauffeurs lieten er regelmatig een enorme troep achter en er werd in het openbaar gepoept. Dat was voor de gemeente reden om, ondanks felle protesten, de boel op slot te gooien.

Lees ook: Gemeente zet door: poepparkeerplaats gesloten

Toilet
Veel chauffeurs hebben nu een nieuwe plek gevonden, weet Omroep Venlo. Ze kiezen nu voor een drukke parkeerplaats langs de A67. Daar is het veel drukker afgelopen dagen.

Als de parkeerplaats vol is, wordt de vluchtstrook gebruikt om de wagen stil te zetten. Struiken langs de snelweg worden volop gebruikt als openbaar toilet.

Lees ook: Truckers protesteren tegen sluiting 'vervuilde' parking

Rechtszaak
Er wordt nog geprobeerd om de parkeerplaats aan de Keulse Barrière weer open te krijgen. De eigenaren van een wegrestaurant op de parkeerplaats hebben een rechtszaak aangespannen tegen de gemeente.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen