Arno ter Beke (10 apr 2020)

Trucker rijdt naar Spanje over lege snelwegen: 'Heel bizar'

"De Boulevard Périphérique van Parijs is normaal een wespennest, maar nu was ik er snel doorheen. Dat gebeurt nooit, zelfs niet 's nachts", zegt internationaal chauffeur Arno ter Beke uit Geleen.

Tralies gevangenis cel
Vermiste trucker uit Limbricht zat nacht in Poolse cel

De vrachtwagenchauffeur uit Limbricht die sinds dinsdag vermist is, werd maandag in Polen opgepakt en moest een nacht doorbrengen in de cel.

Zieke vrachtwagenchauffeur nog één keer de weg op

De 62-jarige vrachtwagenchauffeur Rob Palmen uit Maastricht is zaterdag door zijn collega's meegenomen in zijn vrachtwagen om nog één keer de weg op te gaan.

'Gezochte Landgraafse chauffeur heeft contact met de politie'

De vrachtwagenchauffeur uit Landgraaf die wordt verdacht van de dodelijke aanrijding met een Geel Hesje vrijdagavond in Visé heeft inmiddels contact gehad met de politie. Dat zeggen zijn ouders tegen L1.

Tot 250 extra beveiligde truckparkeerplaatsen in Venlo

Het Rijk en vier provincies, waaronder Limburg, hebben samen met de transportsector afgesproken om binnen vijf jaar zo'n 900 extra beveiligde truckparkeerplaatsen in Nederland te realiseren.

Trucker doet dutje op vluchtstrook langs A73

Een vrachtwagenchauffeur dacht even rustig een dutje te kunnen doen op de vluchtstrook langs de A73 bij Roermond.

Dronken trucker gepakt op Maastricht Aachen Airport

Een dronken 50-jarige Oekraïnse vrachtwagenchauffeur is donderdagavond op Maastricht Aachen Airport tegen de lamp gelopen.

Intimidatie en geweld vrachtwagenchauffeurs aangepakt

Goed nieuws voor Limburgse chauffeurs die op internationale routes richting Engeland rijden. Belgische parkeerplaatsen worden vanaf maandag namelijk extra beveiligd.

Limburgse trucker levensgevaarlijk gewond na crash op A2

Een 40-jarige vrachtwagenchauffeur uit Hoensbroek is woensdagavond bij een ongeluk op de A2 ter hoogte van Empel ernstig gewond geraakt. De man ligt met derdegraads brandwonden in het ziekenhuis in Rotterdam.

Limburgse rijopleidingen merken vraag naar jonge truckers

Limburgse rijopleidingen merken de toegenomen vraag naar jonge vrachtwagenchauffeurs.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten