Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Vrachtwagenbrand op A76 bij Stein: weg is afgesloten

Geplaatst opmaandag 19 januari 2015 - 21:24

De A76 bij Stein is maandagavond enkele uren gestremd geweest vanwege brand in een vrachtwagen. De wagen stond vlak voor de afslag Maasmechelen en blokkeerde de weg richting België.

De weg richting België was daardoor afgesloten. De politie riep automobilisten op om niet te draaien, om zo spookrijden te voorkomen.

Geen gewonden
De brandweer was ter plekke om de brand te blussen. Volgens een woordvoerder van de brandweer is nog onduidelijk hoe de brand is ontstaan. Er zijn geen gewonden.

Rond 21:45 uur werd een rijstrook vrijgegeven voor het verkeer richting België.

Een toevallige passant legde de vuurzee vast met zijn telefoon en stuurde ons het filmpje.
Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Gerelateerde berichten

Toch ongeluk tijdens overtocht praalwagens op A76
Praalwagens tóch met toestemming over snelweg naar België
Achtervolging op A76 eindigt net over Belgische grens
stein, ongeval, a76
A76 bij Stein geblokkeerd door geschaarde vrachtwagen
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen