Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrachtwagen wijkt uit en knalt tegen boom

Geplaatst opdonderdag 7 januari 2021 - 10:35

Een vrachtwagen is donderdagochtend in Nederweert tegen een boom gebotst.

Rond 9:45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor het ongeval op de Heerweg, meldt WeertdeGekste.

Ziekenhuis
Volgens de lokale nieuwssite moest de trucker uitwijken voor een voertuig en botste vervolgens tegen een boom. Op eigen kracht wist de chauffeur zijn vrachtwagen te verlaten. Hij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Dicht voor verkeer
Het voertuig raakte flink beschadigd en wordt afgesleept door een berger. Het verkeer moet omrijden, omdat de weg tijdelijk dicht is.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen