Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrachtwagen vol piepers kantelt op rotonde in Oostrum

Geplaatst opvrijdag 9 juli 2021 - 18:24

Een vrachtwagen die volgeladen was met aardappelen, is vrijdagavond in Oostrum gekanteld.

Het ging rond 17:30 uur mis op de rotonde van de N270 ter hoogte van de voormalige Evenementenhal. De vrachtwagen lag half op de weg en de lading is grotendeels in de berm terechtgekomen.

Verkeershinder
De trucker kwam volgens een correspondent ter plaatse met de schrik vrij. De brandweer kwam ter plaatse om de vrachtwagen te stabiliseren. Het heeft enige tijd geduurd voordat de vrachtwagen rechtop stond en de lading geborgen was. Het verkeer richting Wanssum werd ter plaatse omgeleid.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen