Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrachtwagen verliest lading staal op A2 bij Echt

Geplaatst opdonderdag 18 maart 2021 - 13:42

Op de A2 richting het zuiden ter hoogte van Echt is een vrachtwagen donderdagmiddag een deel van zijn lading verloren.

Op een foto van een weggebruiker die in de file stond, is te zien dat stalen balken op het wegdek terecht zijn gekomen en die liggen nu her en der verspreid over de spitsstrook.

Stremming
De spitsstrook en de rechter rijbaan werden tijdelijk afgezet, waardoor achter het ongeluk een file ontstond. Na een klein uur was de lading opgeruimd en werden alle rijstroken weer vrijgegeven. Daarop namen de files op de A2 en de A73 weer af. Volg hier de actuele verkeersinformatie.

Hoe het ongeluk kon gebeuren, is nog onduidelijk. Niemand is bij het ongeluk gewond geraakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen