Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrachtwagen verliest lading, busjes geplet

Geplaatst opdonderdag 12 april 2018 - 10:24

Een vrachtwagen is op de stadsautoweg bij Heerlen zijn lading verloren.

De spullen donderden naar beneden en kwamen terecht op twee busjes die op de Welterlaan reden.

Bedolven
De wagens werden bedolven onder zand, grind en pallets. Er is een grote ravage ontstaan.

Wonder boven wonder raakte er niemand gewond. De bestuurders van de busjes zijn ter plekke wel gecontroleerd door ambulancepersoneel.

Slingeren
Ooggetuigen melden dat de vrachtwagen begon te slingeren op de N281 en toen richting de vangrail ging. Toen hij probeerde om de wagen weer recht op de weg te krijgen, verloor hij zijn lading. De vrachtwagen kwam vervolgens een stukje verderop tot stilstand.

Weg dicht
Vanwege het ongeluk is de N281 tussen de weg naar Heerlen-Centrum en de weg naar Heerlen-Zuid dicht. Ook de Welterlaan is vanwege het ongeluk afgesloten.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen