Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrachtwagen vat vlam tijdens rijden in Weert

Geplaatst opdonderdag 23 september 2021 - 8:47

De oplegger van een vrachtwagen is donderdagochtend in Weert zwaar beschadigd door brand. De brand in de trailer voor dierentransport ontstond tijdens het rijden.

Volgens de lokale nieuwssite Weert de Gekste zaten er ten tijde van de brand geen kuikens in de oplegger. De truck was op weg naar Tungelroy om daar kuikens te laden.

Lichterlaaie
De brand brak rond 7:00 uur uit op de Maaseikerweg in Weert. Net voorbij restaurant de Toerist wist de chauffeuse de brandende oplegger van de trekker te ontkoppelen. Daardoor ging alleen de oplegger in vlammen op. De chauffeuse bleef ongedeerd.

Op het moment dat de brandweer arriveerde, stond de vrachtwagen in lichterlaaie. De dikke zwarte rookwolken waren in de wijde omgeving zichtbaar.

Defect
Meerdere brandweerwagens kwamen ter plaatse om het vuur te blussen. Vermoedelijk is een defect bij de wielen de oorzaak van de brand geweest.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen