Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrachtwagen rijdt zich klem onder viaduct

Geplaatst opdinsdag 18 april 2017 - 19:29

Een oplegger is dinsdagmiddag zwaar beschadigd toen die in Venray onder viaduct door reed dat niet hoog genoeg was voor de vrachtwagencombinatie.

De vrachtwagencombinatie reed aan het eind van de middag over de Henri Dunantweg toen het mis ging. De oplegger raakte het brugdek en kwam klem te zitten. Na het gedeeltelijk leeg laten lopen van enkele banden kwam de oplegger weer los.

Onder begeleiding van de politie werd de vrachtwagencombinatie naar een parkeerplaats op een industrieterrein gereden. Daar moest de vrachtwagenchauffeur de trailer achterlaten, die mag niet meer rijden.

Video: Mandy Thissen (1Limburg)
Foto: M. Bussers (SK-Media)
Foto: M. Bussers (SK-Media)

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vrachtwagen vat vlam op A73
Middenpeelweg geblokkeerd door gekantelde vrachtwagen
Vrachtwagen op zijn kant in Venray
Middenpeelweg hele dag dicht na gekantelde vrachtwagen
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen