Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrachtwagen raakt brommobiel bij Baexem, vrouw gewond

Geplaatst opdinsdag 27 januari 2015 - 10:02

De bestuurster van een 45 kilometer-autootje is dinsdagmorgen bij Baexem gewond geraakt na een ongeluk met een vrachtwagen.

De auto reed van Baexem naar Kelpen en wilde linksaf. Bij het afslaan werd de auto aangetikt door een vrachtwagen.

Dieseltank gescheurd
Daardoor kwam de auto dwars op de weg te staan. Een andere vrachtwagen die op het ongeluk inreed, kon een frontale botsing nog net voorkomen met een uitwijkmanoeuvre. De vrachtwagen schampte de auto daarbij nog wel, waardoor de dieseltank scheurde.

Gewond
De brandweer wist de bestuurster van de auto vervolgens uit haar auto te bevrijden. Zij is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Weg afgesloten
De N280 was na het ongeluk enige tijd gesloten vanwege het opruimen van de gelekte diesel. Rond 10:00 uur werd de weg weer vrijgegeven.

Bestuurster van een brommobiel is bij Baexem gewond geraakt na een aanrijding met een vrachtwagen.
Video: Fer Traugott
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Auto op de kop na botsing, inzittende bekneld
Ongelukken op de N280 bij Baexem
Drie ongevallen op N280 bij Baexem
Zware aanrijding Baexem: N280 nog uren dicht
Honderden liters diesel in weiland na aanrijding Baexem
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen