Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrachtwagen met vastgelopen remmen blokkeert A2

Geplaatst opdinsdag 31 juli 2018 - 12:12

Op de A2 bij Roosteren heeft het verkeer dinsdagmiddag lange tijd muurvast gestaan. Na een aanrijding kwam een vrachtwagen met vastgelopen remmen stil te staan op de snelweg.

Rond 11:30 uur botste een auto tegen deze vrachtwagen. Dat gebeurde in de richting van Eindhoven. Niemand raakte bij de aanrijding gewond.

Na het ongeval ontdekte de chauffeur dat hij niet meer verder kon, omdat de remmen van zijn truck blokkeerden. Het duurde een tijd voordat de wagen afgesleept kon worden.

Tien kilometer
Het verkeer moest tussen Born en Echt een tijdje over één rijstrook. Er ontstond daardoor een file van zo'n tien kilometer. Automobilisten liepen daardoor in deze hitte een vertraging op van meer dan een half uur.

Bekijk hier de actuele situatie op de Limburgse wegen.

Geniet nog even na van de prestaties van Tom. Bekijk onze tijdlijn van Tom Dumoulin in de Tour.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen