Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrachtwagen met metaal door brand verwoest in Swalmen

Geplaatst opvrijdag 8 januari 2021 - 21:22

De cabine van een vrachtwagen in Swalmen is vrijdagavond door een korte maar hevige brand volledig verwoest.

De brandweer rukte met verschillende voertuigen uit naar de brand omdat de vrachtwagen, die geladen was met ijzer, geparkeerd stond tegen de gevel van een bedrijfsgebouw.

Vrachtwagen verloren
Volgens een correspondent ter plaatse is de vrachtwagen eigendom van metaalrecyclingbedrijf Dutch Metal Metaalrecycling. De brand onstond in de cabine, waardoor is nog niet duidelijk. Het vuur was zo hevig dat de vrachtwagen als verloren mag worden beschouwd. De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar het bedrijfsgebouw.

Snel geblust
Het vuur was uiteindelijk nog snel onder controle. Ondersteunende brandweereenheden uit Venlo hoefden niet in actie te komen en konden weer huiswaarts gaan.

Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen