Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrachtwagen krult zich om boom langs Napoleonsweg

Geplaatst opwoensdag 22 februari 2017 - 12:07

In Horn is woensdag een vrachtwagen van de weg geraakt en tegen een paar bomen gebotst.

Het ongeluk gebeurde rond het middaguur op de Napoleonsweg. De vrachtwagen zat aan de zijde van de chauffeur als het ware om een boom gedraaid. De brandweer moest de boom omzagen.

Toedracht
De chauffeur kon de cabine via de passagierskant verlaten. Hij is gewond met een ambulance weggebracht. Bij de hulpverlening werd ook een traumahelikopter opgeroepen. De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk. De Napoleonsweg was geruime tijd geblokkeerd.

Foto: Fer Traugott

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Duitse trucker werd onwel en botste tegen boom
Ongeval N273 Horn 11 jan 2021
Inhaalactie mislukt: gewonde en ravage op Napoleonsweg
Auto scheert rakelings langs huis bij ongeval in Ittervoort
Bromfietser gewond in Baarlo, heg lijkt oorzaak
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen