Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrachtwagen gekanteld op N279: weg vol veevoer

Geplaatst opvrijdag 28 juni 2019 - 13:03

Een vrachtwagen is vrijdagmiddag op de N279 in Meijel gekanteld op de weg terechtgekomen.

Het ongeluk gebeurde tegen 12:30 uur.

Zand
De truck raakte door onbekende oorzaak van de weg en belandde vervolgens op de zijkant. Daarbij is een hoop veevoer op de weg terechtgekomen. Er waren volgens een correspondent ter plaatse geen andere voertuigen bij betrokken.

Bekneld
Behalve een ambulance en de politie werden ook meerdere brandweerkorpsen opgeroepen. Volgens een eerste melding zat de chauffeur licht bekneld in zijn voertuig. Het ambulancepersoneel heeft hem nagekeken, maar hij hoeft niet mee naar het ziekenhuis.

De weg tussen Meijel en Heibloem is dicht om de vrachtwagen te kunnen afslepen en de weg schoon te maken.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen