Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrachtwagen gekanteld op N279: weg vol veevoer

Geplaatst opvrijdag 28 juni 2019 - 13:03

Een vrachtwagen is vrijdagmiddag op de N279 in Meijel gekanteld op de weg terechtgekomen.

Het ongeluk gebeurde tegen 12:30 uur.

Zand
De truck raakte door onbekende oorzaak van de weg en belandde vervolgens op de zijkant. Daarbij is een hoop veevoer op de weg terechtgekomen. Er waren volgens een correspondent ter plaatse geen andere voertuigen bij betrokken.

Bekneld
Behalve een ambulance en de politie werden ook meerdere brandweerkorpsen opgeroepen. Volgens een eerste melding zat de chauffeur licht bekneld in zijn voertuig. Het ambulancepersoneel heeft hem nagekeken, maar hij hoeft niet mee naar het ziekenhuis.

De weg tussen Meijel en Heibloem is dicht om de vrachtwagen te kunnen afslepen en de weg schoon te maken.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen