Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrachtwagen gekanteld op N279: weg vol veevoer

Geplaatst opvrijdag 28 juni 2019 - 13:03

Een vrachtwagen is vrijdagmiddag op de N279 in Meijel gekanteld op de weg terechtgekomen.

Het ongeluk gebeurde tegen 12:30 uur.

Zand
De truck raakte door onbekende oorzaak van de weg en belandde vervolgens op de zijkant. Daarbij is een hoop veevoer op de weg terechtgekomen. Er waren volgens een correspondent ter plaatse geen andere voertuigen bij betrokken.

Bekneld
Behalve een ambulance en de politie werden ook meerdere brandweerkorpsen opgeroepen. Volgens een eerste melding zat de chauffeur licht bekneld in zijn voertuig. Het ambulancepersoneel heeft hem nagekeken, maar hij hoeft niet mee naar het ziekenhuis.

De weg tussen Meijel en Heibloem is dicht om de vrachtwagen te kunnen afslepen en de weg schoon te maken.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen