Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrachtwagen gekanteld op A73 bij Venlo

Geplaatst opdonderdag 16 september 2021 - 15:29

Een gekantelde vrachtauto op de A73 Venlo-West veroorzaakt een file. De rechterrijstrook is afgesloten.

Verkeer richting Maastricht ondervindt hier hinder van.

Muur
De truck is vermoedelijk door een klapband geschaard. Politie en Rijkswaterstaat zijn ter plaatse. De combinatie van zo'n 30 meter lang schoof door de snelheid door op de vluchtstrook waarna de aanhanger tegen de muur van de tunnelbak tot stilstand kwam.

Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Klik hier voor de actuele stand van zaken op de Limburgse wegen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen