Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrachtwagen gekanteld op A67 bij Venlo, chauffeur overleden

Geplaatst opvrijdag 9 oktober 2015 - 17:04

Op de A67 bij Venlo is vrijdagmiddag een vrachtwagen gekanteld. De chauffeur van de vrachtwagen is bij het ongeval om het leven gekomen.

Het ongeval gebeurde rond 16:30 uur.

Overleden
Een vrachtwagen kantelde door nog onbekende oorzaak ter hoogte van Venlo op de A67. De Duitse chauffeur werd daarbij uit de vrachtwagen geslingerd en overleefde het ongeluk niet. Hij overleed vrijwel onmiddelijk.

De A67 richting Duitsland werd vervolgens tijdelijk afgesloten waardoor er een lange file ontstond. Later op de avond werd de weg weer gedeeltelijk vrijgegeven. De politie ziet er op toe dat het verkeer in goede banen geleid wordt.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Man zwaargewond bij ongeluk op A67, weg weer vrij
Verbreding A67 Venlo - Eindhoven stuk dichterbij
A67 weer open na ongelukken
File door gekantelde vrachtwagen op A67 bij Venlo
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen