Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrachtwagen gekanteld op A67 bij Venlo, chauffeur overleden

Geplaatst opvrijdag 9 oktober 2015 - 17:04

Op de A67 bij Venlo is vrijdagmiddag een vrachtwagen gekanteld. De chauffeur van de vrachtwagen is bij het ongeval om het leven gekomen.

Het ongeval gebeurde rond 16:30 uur.

Overleden
Een vrachtwagen kantelde door nog onbekende oorzaak ter hoogte van Venlo op de A67. De Duitse chauffeur werd daarbij uit de vrachtwagen geslingerd en overleefde het ongeluk niet. Hij overleed vrijwel onmiddelijk.

De A67 richting Duitsland werd vervolgens tijdelijk afgesloten waardoor er een lange file ontstond. Later op de avond werd de weg weer gedeeltelijk vrijgegeven. De politie ziet er op toe dat het verkeer in goede banen geleid wordt.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Man zwaargewond bij ongeluk op A67, weg weer vrij
Verbreding A67 Venlo - Eindhoven stuk dichterbij
A67 weer open na ongelukken
File door gekantelde vrachtwagen op A67 bij Venlo
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen