Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrachtwagen gekanteld op A2: twee rijstroken dicht

Geplaatst opwoensdag 18 december 2019 - 12:28

Op de A2 bij Roosteren is woensdagmiddag een vrachtwagenchauffeur gewond geraakt. Zijn truck kantelde op de weg en de oplegger is vervolgens in de greppel beland.

Het ging iets voor 12:30 uur mis op de snelweg richting Eindhoven. Vanwege het ongeluk zijn twee rijstroken dicht.

Hinder
De tank van de vrachtwagen ligt in de berm, maar heeft niet gelekt. Het verkeer tussen Urmond en Roosteren ondervindt hinder van het ongeval. De vertraging is iets minder dan een uur. De toedracht is vooralsnog niet bekend. De gewonde trucker is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Verkeer richting Eindhoven kan het beste vanaf Urmond via de N294 en de N276 rijden.

Klik hier voor de actuele stand van zaken op de Limburgse wegen.

Word Hoofdredacteur voor een dag. Jij mag bepalen wat we uitzenden op L1 TV.
Kies hier je favoriete programma’s

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen