Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrachtwagen gekanteld in Nederweert: A2-toerit dicht

Geplaatst opdinsdag 23 februari 2021 - 17:56

De toerit van de A2 in Nederweert richting Eindhoven is dinsdag tijdens de avondspits afgesloten voor verkeer. Bij de toerit is rond 17:00 uur een vrachtwagen gekanteld.

Bij het ongeval op de N275 heeft de vrachtwagen betonplaten verloren.

Heftig geschrokken
De vrachtwagenchauffeur is ongedeerd. "Maar wel heftig geschrokken", meldt een correspondent ter plaatse. Naar verwachting gaat de Ringbaan-Noord ook dicht, om de vrachtwagen te bergen. Dan is de weg van Nederweert naar Weert ook afgesloten voor verkeer.

Het opruimen van de ravage gaat nog uren duren.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen