Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrachtwagen gekanteld in Nederweert: A2-toerit dicht

Geplaatst opdinsdag 23 februari 2021 - 17:56

De toerit van de A2 in Nederweert richting Eindhoven is dinsdag tijdens de avondspits afgesloten voor verkeer. Bij de toerit is rond 17:00 uur een vrachtwagen gekanteld.

Bij het ongeval op de N275 heeft de vrachtwagen betonplaten verloren.

Heftig geschrokken
De vrachtwagenchauffeur is ongedeerd. "Maar wel heftig geschrokken", meldt een correspondent ter plaatse. Naar verwachting gaat de Ringbaan-Noord ook dicht, om de vrachtwagen te bergen. Dan is de weg van Nederweert naar Weert ook afgesloten voor verkeer.

Het opruimen van de ravage gaat nog uren duren.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen