Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrachtwagen gekanteld in Kerkrade

Geplaatst opmaandag 21 oktober 2019 - 11:38

Een vrachtwagen is maandagmorgen gekanteld in Kerkrade.

De vrachtauto ligt op zijn kant in de Hammijnstraat.

Gevaarlijke stoffen
In eerste instantie dacht de brandweer dat er bij het ongeluk gevaarlijke stoffen waren vrijgekomen, meldt een woordvoerster van de brandweer. "Maar het bleek om een olielekkage te gaan."

Afgesloten
Door het ongeluk zijn meerdere straten in de omgeving afgesloten voor het verkeer. De politie verwacht dat de stremming tot het middaguur duurt.

Toedracht
De hulpdiensten kregen de melding over het ongeluk rond 10:45 uur. Over de toedracht van het ongeval is nog niets bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen