Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrachtwagen gekanteld: chauffeur ernstig gewond

Geplaatst opmaandag 20 januari 2020 - 13:01

Een vrachtwagen is maandagmiddag op een rotonde van de Deurneseweg gekanteld. De chauffeur raakte daarbij ernstig gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 12:10 uur op de rotonde bij de Intratuin in Venray.

Trauma-arts
De vrachtwagen zat volgeladen met steenwolmatten en kantelde op de rotonde. Hij duwde daarbij een lantaarnpaal om. De lading belandde door het ongeval in de berm.

De vrachtwagenchauffeur is onder begeleiding van een trauma-arts met spoed naar het Radboud-ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

Afgesloten
De N270 is richting Wanssum gedeeltelijk afgesloten om hulpverleners de ruimte te geven. Het verkeer wordt over één rijbaan en de ventweg geleid.

vrachtwagen gekanteld Venray - 20 jan 2020
Foto: SK-Media
Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen