Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrachtwagen gekanteld bij Helden: A67 dicht

Geplaatst opmaandag 29 juli 2019 - 18:46

De A67 is maandag ter hoogte van afslag Helden afgesloten.

Dat komt door een vrachtwagen, die bij afrit Helden is gekanteld.

Omleiding
Het verkeer in de richting van Eindhoven wordt omgeleid via de A2 en A73. Hoe lang deze omleiding nodig blijft, is nog niet bekend.

Eerdere botsing
Eerder op maandagmiddag was de A67 van Venlo naar Eindhoven al dicht, omdat drie vrachtwagens er op elkaar gebotst waren. Daar kwam een vrachtwagenchauffeur bij om het leven.

Lees ook: Weer een rijstrook open op A67 na dodelijk ongeval

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen