Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrachtwagen en auto botsen op A73: een zwaargewonde

Geplaatst opvrijdag 23 april 2021 - 15:18

Bij een ongeval tussen een vrachtwagen en een personenauto op de A73 bij Venlo is een persoon zwaargewond geraakt.

De weg in noordelijke richting is tijdelijk afgesloten door het ongeval.

Traumahelikopter
Het is niet bekend hoe het ongeval kon gebeuren. De politie onderzoekt de toedracht. De personenauto is flink beschadigd en de bestuurster raakte zwaargewond. Er is een traumahelikopter op de snelweg geland om medische assistentie te verlenen. Uiteindelijk is het slachtoffer met de trauma-arts met de ambulance naar het ziekenhuis gegaan.

Video: Fer Traugott

Verkeer
De A73 is ter plaatse afgesloten in verband met het onderzoek en de bergingswerkzaamheden. Dat duurt volgens een correspondent ter plaatse nog zeker tot 17:00 uur. Verkeer richting Venlo wordt omgeleid via de A2 en A67. Verkeer dat in de file staat, wordt weggeleid via de N273.

Bekijk hier de actuele verkeersinformatie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen