Vrachtwagen verliest wiel

Vrachtwagen verliest wiel op A67: rijstrook dicht

Een vrachtwagen met afgebroken wiel zorgt maandagmorgen voor file op de A67 bij Velden.

Inzittende auto gaan ervandoor na aanrijding met vrachtwagen (01 okt 2020)
Truck rijdt auto aan op A2: inzittenden op de vlucht

De inzittenden van een personenauto zijn er donderdagochtend vandoor gegaan toen de auto werd aangereden door een vrachtwagen.

Vrachtwagens Kampstraat Geleen_HD
Truckers Geleen: gemeente kan op korte termijn niks doen

De gemeente Sittard-Geleen kan op korte termijn niks betekenen voor de vrachtwagenchauffeurs, die onder slechte omstandigheden leven en werken op een parkeerplaats langs de Kampstraat in Geleen.

Ikea stock (17 mrt 2020)
Ook IKEA onderzoekt uitbuiting truckers Geleen

Meubelgigant IKEA gaat zelf ook een onderzoek uitvoeren naar het transportbedrijf dat vrachtwagenchauffeurs in Geleen onder beroerde omstandigheden laat leven en werken.

Vrachtwagens_HD
Inspectie onderzoekt slechte omstandigheden truckers Geleen

De Inspectie SZW gaat de belabberde omstandigheden van acht vrachtwagenchauffeurs in Geleen onderzoeken. Mogelijk worden de truckers ook onderbetaald en is sprake van overtreding van de rij- en rusttijden.

Grays mensensmokkel cadier en keer vietnam vietnamezen (28 aug 2020)
Leider smokkelbende met 'dodentruck' bekent schuld

Een Ierse man die verdacht wordt van doodslag op 39 Vietnamezen die in oktober 2019 in een koelvrachtwagen in Engeland zijn gevonden, heeft schuld bekend. Het gaat om de 40-jarige Ier Ronan Hughes. Hij verscheen vrijdag voor de rechtbank in Londen.

stock politie politieauto
Trucker ramt spoorbrug en gaat ervandoor

De politie in de Westelijke Mijnstreek is op zoek naar een vrachtwagen die in Sittard een spoorbrug heeft geramd en daarna is doorgereden zonder de schade af te handelen.

Ongeluk tussen twee vrachtwagens op A2 bij Ell (4 aug 2020)_HD
Chauffeur en zoontje gewond na aanrijding vrachtwagens A2

Een chauffeur en zijn zoontje zijn dinsdagmiddag gewond geraakt nadat de vrachtwagen waarin ze zaten op de A2 op een andere truck botste.

Zwaargewonde vrouw bij ongeluk in Deurne
88-jarige vrouw overleden na ongeluk met vrachtwagen

De 88-jarige vrouw uit Ysselsteyn die maandag zwaargewond raakte bij een aanrijding in Deurne is aan haar verwondingen overleden.

vrachtwagen weert brand vlammen (27 jul 2020)
Vrachtwagen vliegt in brand in Weert

Een vrachtwagen is maandag vroeg op de avond in vlammen opgegaan in Weert.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten