Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrachtauto botst met camper: A73 dicht

Geplaatst opvrijdag 5 maart 2021 - 15:19

Vanwege een aanrijding tussen een vrachtwagen en een camper is de A73 in noordelijke richting vrijdagmiddag een tijd afgesloten geweest.

Het ongeval gebeurde even voor 15:00 uur ter hoogte van Herten, vlak voor de ingang van de Roertunnel.

Lichtgewond
Volgens een correspondent raakten de twee inzittenden van de camper lichtgewond toen ze van achteren werd aangereden door de vrachtwagen. Onduidelijk is nog hoe het ongeluk precies gebeurd is. Vermoedelijk zag de vrachtwagenchauffeur de camper over het hoofd.

Voor het onderzoek en het opruimen van de ravage ging de hele snelweg in noordelijke richting dicht vanaf knooppunt Het Vonderen. Even na 16:00 uur werd de weg weer vrijgegeven.

Kijk voor de actuele situatie op de Limburgse wegen op 1limburg.nl/verkeer

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen