Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrachtauto botst met camper: A73 dicht

Geplaatst opvrijdag 5 maart 2021 - 15:19

Vanwege een aanrijding tussen een vrachtwagen en een camper is de A73 in noordelijke richting vrijdagmiddag een tijd afgesloten geweest.

Het ongeval gebeurde even voor 15:00 uur ter hoogte van Herten, vlak voor de ingang van de Roertunnel.

Lichtgewond
Volgens een correspondent raakten de twee inzittenden van de camper lichtgewond toen ze van achteren werd aangereden door de vrachtwagen. Onduidelijk is nog hoe het ongeluk precies gebeurd is. Vermoedelijk zag de vrachtwagenchauffeur de camper over het hoofd.

Voor het onderzoek en het opruimen van de ravage ging de hele snelweg in noordelijke richting dicht vanaf knooppunt Het Vonderen. Even na 16:00 uur werd de weg weer vrijgegeven.

Kijk voor de actuele situatie op de Limburgse wegen op 1limburg.nl/verkeer

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen