Overslaan en naar de inhoud gaan

Vraagtekens voor Luhukay in aanloop duel Groningen

Geplaatst opvrijdag 2 april 2021 - 18:00

VVV-trainer Jos Luhukay heeft in de aanloop naar het duel tegen FC Groningen nog een aantal vraagtekens wat betreft de opstelling.

Danny Post en Léon Guwara trainden op de afsluitende training apart van de groep.

Veel vraagtekens
Voor beiden is het twijfelachtig of zij zaterdagavond kunnen aantreden in het thuisduel tegen de nummer zes van de Eredivisie. Lukas Schmitz is voor de wedstrijd tegen Groningen ook nog een groot vraagteken. Op de vrijdagtraining ontbrak hij vanwege buikgriep. Jos Luhukay zal het in ieder geval moeten doen zonder de geblesseerden Meritan Shabani en Christos Donis.

Danny Post
Met het herstel van de blessure van Danny Post gaat het iedere dag iets beter. "Danny heeft donderdag delen van de training meegedaan. Afhankelijk hoe het zaterdag is moeten we kijken of hij mee kan doen. Het zal heel kort dag zijn of hij nog een alternatief is voor de wedstrijd tegen Groningen", legt Luhukay na afloop van de afsluitende training voor de camera van L1 uit.

Simon Janssen basisplaats
Zoals het er nu uitziet staat Simon Janssen wel in de basisopstelling. Van de jonge middenvelder werd deze week de optie in zijn contract gelicht. "Het geeft een fijn gevoel. Nu heb ik zekerheid dat ik volgend jaar ook bij VVV speel. Ik ben een jongen uit de streek die altijd voor honderd procent zijn best doet", zegt Janssen.

Giakoumakis fit terug uit Griekenland
Topscoorder Giakoumakis speelde woensdagavond nog met de Griekse nationale ploeg gelijk tegen Georgië (1-1). De spits mocht van bondscoach John van het Schip in de tweede helft invallen. Hij kwam niet tot scoren. "Ik ben blij dat Giakoumakis gezond en fit teruggekomen is. Hij heeft vandaag met de groep kunnen meetrainen. We moeten er in het veld alles aan doen dat hij de nodige goals voor ons kan maken", zegt Luhukay over de Griekse international.

Winnen van Groningen
Met het gevoel van trainer Luhukay zit het in de aanloop naar de belangrijke wedstrijd richting Groningen goed. "Ik ben heel positief gestemd. Jammer dat we in Zwolle niet dat éne punt dat verdiend was geweest hebben kunnen meenemen. Dan moeten we er zaterdag maar in geloven dat we hier thuis tegen Groningen kunnen winnen", besluit de Venlose oefenmeester.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen