Overslaan en naar de inhoud gaan

Vraagteken achter inzetbaarheid Demouge bij Roda

Geplaatst opzaterdag 20 december 2014 - 13:11

Frank Demouge mist mogelijk Roda's laatste wedstrijd van het kalenderjaar, zondag om 14.30 uur thuis tegen FC Den Bosch.

De spits kreeg vrijdagavond last van zijn knie en moest zaterdagochtend de afsluitende training aan zich voorbij laten gaan.

Doelman
Bram Verbist is zeker niet van de partij. De doelman heeft vorige week in de verloren topper tegen NEC een hamstringblessure opgelopen. Verbist wordt vervangen door Benjamin van Leer. Brian Jacobs ontbreekt vanwege een liesblessure.

Strijdwijze
De op opportunistisch voetbal gebaseerde strijdwijze die Roda hanteerde tegen NEC zal geen vervolg krijgen. „We willen wel de inzet uit dat duel terugzien, maar dat combineren met verzorgd voetbal”, aldus trainer René Trost. ,,We moeten deze wedstrijd winnen, linksom of rechtsom. Dan kunnen we met een goed gevoel een streep zetten onder de eerste competitiehelft."

Roda JC-FC Den Bosch, zondag 14.30 uur.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Roda JC
Jansen en Werker in basis bij Roda JC
Roda-keeper Bram Verbist terug onder de lat
Roda-VVV 7-12-14
Titelaspiraties Roda lopen tikje op in Venlo
Roda JC verslikt zich ook in Jong FC Twente
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen