Overslaan en naar de inhoud gaan

Vos Investments: verdenking directeur ongefundeerd

Geplaatst opmaandag 18 juli 2016 - 7:57

Het Maastrichtse vastgoed- en investeringsbedrijf Vos Investment noemt de verdenking van miljoenenfraude van een van de directeuren 'ongefundeerd'.

Dat schrijft Vos Investment in een korte verklaring op haar website.

FIOD
De FIOD heeft bij een groot onderzoek naar miljoenenfraude beslag gelegd op meer dan 60 panden in Nederland en Duitsland. Hierbij is een van de twee directeuren van het Maastrichtse vastgoed- en investeringsbedrijf opgepakt.

Miljoenen
De man wordt verdacht van belastingfraude, valsheid in geschrifte en witwassen. Het gaat om een fraude van ongeveer twee miljoen euro. De Belastingdienst denkt nog vijf miljoen euro van de Maastrichtenaar tegoed te hebben.

Vertrouwen
Volgens Vos Investment zijn de verdenkingen ongefundeerd. "Ze zullen naar onze overtuiging dan ook niet standhouden. Wij zien de afloop van het onderzoek derhalve met vertrouwen tegemoet", valt te lezen in de verklaring.

Het Openbaar Ministerie mag de Maastrichtenaar nog twee weken vasthouden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Maastrichtenaar opgepakt voor miljoenenfraude
'Maastricht doet nog steeds zaken met fraudeverdachte'
Beslag fiscus op beoogd azc-pand Maastricht
Verdachte van miljoenenfraude nog twee weken vast
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen