zwerver dakloos dakloze kou stock

Verwachte vrieskou: winterregeling daklozen gaat in

Vanwege de vrieskou wordt in Zuid-Limburg de winterregeling voor daklozen ingesteld. De komende nachten daalt de temperatuur tot enkele graden onder nul.

stock mist
Code geel: glad en mistig

Mensen die zondagavond en maandagochtend de weg op gaan, moeten rekening houden met gladheid en mist.

Strooiwagen stock
Strooiwagens de snelwegen op in Limburg

Rijkswaterstaat is dinsdagavond begonnen met het strooien van zout op de Limburgse snelwegen.

Vorst, bevroren
Eerste nachtvorst sinds zomer gemeten in Limburg

In de nacht van dinsdag op woensdag is voor het eerst na de zomer nachtvorst waargenomen.

Strenge vorst en gladheid: code geel van kracht

Door temperaturen fors beneden het vriespunt kan het tot vrijdagmiddag behoorlijk glad zijn op de Limburgse straten, wegen en trottoirs.

Woning blank na gesprongen waterleiding door vorst

In Weert is de dag slecht begonnen voor de bewoners van een huis aan de Anna Paulownastraat.

Meteo Limburg waarschuwt voor gladde spits

Automobilisten moeten vrijdagmorgen rekening houden met gladheid op uitgebreide schaal. Ook donderdagavond kan het al glad worden.

Koude start van zomers weekend

Vrijdag komt meteorologisch gezien een einde aan de hete zomer van 2018. En hoe! In de nacht van vrijdag op zaterdag koelt het behoorlijk af.

Twijfels over doorgaan uitgestelde derby Fortuna - MVV

Assistent-trainer Kevin Hofland betwijfelt of Fortuna Sittard maandag de wedstrijd tegen MVV kan spelen. De derby werd vrijdag afgelast door de barre omstandigheden van het veld.

Komende dagen plas ophouden in Arriva-treinen

Mocht je de komende dagen in een Arriva-trein nodig naar de wc moeten, dan zul je het toch even op moeten houden.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten