Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

'Vorige week ook al lek bij sinkhole Merkelbeek'

Geplaatst opvrijdag 14 september 2018 - 11:01

Op de plek waar vrijdagmorgen een oudere vrouw in Merkelbeek door het trottoir is gezakt, was vorige week ook al een lekkage.

Dat is toen door WML gerepareerd, zegt buurtbewoner Bart van de Zanden op L1 Radio. Het lek was toen in een waterpunt, het lek waardoor vrijdagochtend de grond wegspoelde was bij de waterleiding zelf.

Eerste hulp
De vrouw die vrijdagochtend in het sinkhole viel, kreeg eerste hulp van Joyce, de vrouw van Van de Zande. "Een voorbijgangster had haar al uit het gat gehaald", vertelt de bewoner van de Belenweg. "Nat en onder het bloed zat de vrouw op de stoep. Mijn vrouw pakte haar verbandtrommel om het slachtoffer te verzorgen in afwachting van de ambulance."

Lees ook: Bizar: vrouw zakt door stoep en raakt gewond

Scheenbeen
Het slachtoffer was gewond geraakt aan haar scheenbeen, maar leek niet erg onder de indruk. "Ze vertelde dat zoiets kan gebeuren." De vrouw had het wel koud, en kreeg daarom een deken.

Volgooien
Medewerkers van de gemeente zijn vrijdagochtend meteen begonnen met het volgooien van het sinkhole, dat meer dan een meter diep is en ongeveer anderhalve meter in het vierkant.

Luister ook: Vrouw zakt door stoep in Merkelbeek

Vanaf 17 september dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Bekijk alvast een voorproefje!

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen