Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

'Vorige week ook al lek bij sinkhole Merkelbeek'

Geplaatst opvrijdag 14 september 2018 - 11:01

Op de plek waar vrijdagmorgen een oudere vrouw in Merkelbeek door het trottoir is gezakt, was vorige week ook al een lekkage.

Dat is toen door WML gerepareerd, zegt buurtbewoner Bart van de Zanden op L1 Radio. Het lek was toen in een waterpunt, het lek waardoor vrijdagochtend de grond wegspoelde was bij de waterleiding zelf.

Eerste hulp
De vrouw die vrijdagochtend in het sinkhole viel, kreeg eerste hulp van Joyce, de vrouw van Van de Zande. "Een voorbijgangster had haar al uit het gat gehaald", vertelt de bewoner van de Belenweg. "Nat en onder het bloed zat de vrouw op de stoep. Mijn vrouw pakte haar verbandtrommel om het slachtoffer te verzorgen in afwachting van de ambulance."

Lees ook: Bizar: vrouw zakt door stoep en raakt gewond

Scheenbeen
Het slachtoffer was gewond geraakt aan haar scheenbeen, maar leek niet erg onder de indruk. "Ze vertelde dat zoiets kan gebeuren." De vrouw had het wel koud, en kreeg daarom een deken.

Volgooien
Medewerkers van de gemeente zijn vrijdagochtend meteen begonnen met het volgooien van het sinkhole, dat meer dan een meter diep is en ongeveer anderhalve meter in het vierkant.

Luister ook: Vrouw zakt door stoep in Merkelbeek

Vanaf 17 september dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Bekijk alvast een voorproefje!

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
50 jaar Thielen - De ogen van de meester

In het Limburgs Museum is tot en met 5 mei 2019 de unieke overzichtstentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester' te zien. Evert Thielen (Venlo, 1954) maakt kunst die je overrompelt: gigantische schilderijen waar jarenlang aan is gewerkt. Nooit eerder was er zoveel werk van deze bekende en gewaardeerde kunstenaar op één plek te zien.

Ontdek hier de tentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester'
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen