Rianne Letschert UM-rector

Taskforce brengt coronagevolgen in kaart

Provincie Limburg heeft een taskforce in het leven geroepen die de gevolgen van de coronacrisis in de provincie gaat onderzoeken. UM-rector Rianne Letschert gaat de taskforce leiden.

voedselbank istock (28 nov 2019)
Voorzitter Voedselbank Limburg-Zuid binnen jaar opgestapt

Sjo Smeets stopt als voorzitter van Voedselbank Limburg-Zuid.

Lege klas
Leraren gaan toch staken, voorzitter AOb stapt op

Leraren gaan woensdag toch staken. De grootste vakbond van onderwijspersoneel AOb roept de leden nu toch weer wel op om te gaan staken.

Frans Timmermans niet naar Europees Parlement

Frans Timmermans neemt hoe dan ook geen zitting in het Europees Parlement. Ook niet als hij géén voorzitter van de Europese Commissie wordt.

EU-parlementariër Lenaers wil einde aan gekissebis

Europarlementariër Jeroen Lenaers uit Stramproy vindt het gekissebis om de verkiezing van een nieuwe voorzitter van de Europese Commissie niet goed voor het imago van Europa. "Nog een kwartier en dan is het de langste top ooit."

Dag van de waarheid voor Frans Timmermans

De invulling van Europese topfuncties staat zondagavond opnieuw op het programma van de regeringsleiders van de EU-landen. Dan moet ook duidelijk worden of Heerlenaar Frans Timmermans de machtigste man van Europa wordt, namelijk de voorzitter van de Europese Commissie.

Bijzondere voorzitterswissel bij Sportclub Susteren

De voorzitter van Sportclub Susteren, Wim Fiddelaers, droeg zondag na 28 jaar trouwe dienst de voorzittershamer over aan de 28-jarige Kevin Hoffmans.

KNVB bekroont voorzitterschap Berden met gouden speld

Scheidend voorzitter Hai Berden van VVV-Venlo heeft vrijdagmiddag een gouden KNVB-speld ontvangen voor zijn verdiensten in het betaald voetbal.

Nieuwe topvrouw VVV-Venlo schenkt koffie voor supporters

De nieuwe vrouwelijke voorzitter van de raad van commissarissen van VVV-Venlo heeft zich voorgesteld aan de supporters. Ineke Gutterswijk-Luiten was zaterdagochtend even zenuwachtig als bescheiden

Voorzitter VVV: 'Ajax telt alleen centen en titels'

De voorzitter van VVV-Venlo, Hai Berden, heeft uitgehaald naar Ajax. Volgens de preses zouden de Amsterdammers meer moeten doen om het Nederlandse voetbal te verkopen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten