Overslaan en naar de inhoud gaan

'Voorwerp' in Roermond gevonden in onderzoek moord Breda

Geplaatst opwoensdag 25 juli 2018 - 17:04

De politie heeft woensdag in Roermond samen met specialisten van Defensie een succesvolle zoekactie gehouden in het onderzoek naar de gewelddadige dood van de 26-jarige Kaan Safranti.

Bij de doorzoeking in een bos aan de Witteweg is een voorwerp gevonden waar de politie naar op zoek was.

Bewijsvoering
Over wat het voorwerp is, doet de politie geen mededelingen. Wel zegt de politie dat uit het lopende onderzoek was gebleken dat op de zoekplek voorwerpen konden liggen die "van belang kunnen zijn in de bewijsvoering".

Doodgeschoten
Het slachtoffer werd op zondag 8 april doodgeschoten in een flat aan de Sandenburgstraat in Breda. Na de schietpartij reed een aantal auto's hard weg. De kalasjnikov die vermoedelijk is gebruikt door de daders werd later in de berm van de A58 in Gilze gevonden en is waarschijnlijk gedumpt tijdens hun vlucht.

Eind mei hield de politie vijf verdachten aan. Twee weken geleden werd een 23-jarige man uit Roermond aangehouden op verdenking van betrokkenheid. De vier mannen en twee vrouwen zitten in voorarrest.

Lees ook: Zesde Limburger opgepakt na dodelijke schietpartij Breda

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen