Overslaan en naar de inhoud gaan

Voortvluchtige ongeval Heijen gezocht in Polen

Geplaatst opmaandag 2 oktober 2017 - 19:11

De bestuurder die na een zwaar ongeluk in Heijen te voet er vandoor ging, is aangehouden. De man blijkt in zijn thuisland Polen gezocht te worden door de politie.

De 43-jarige man werd zondag opgepakt na tips van inwoners van Heijen. De man zit vast, meldt de politie op Facebook. Zodra hij hier in Nederland wordt vrijgelaten, wordt hij overgedragen aan de Poolse politie.

Gewonden
De automobilist ging er te voet vandoor na een aanrijding waarbij twee auto's betrokken waren, zaterdagavond op de Groot Heeze. Twee inzittenden moesten per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. Ook was de weg enkele uren afgesloten voor het onderzoek en het opruimen van de ravage.

Lees ook: Bestuurder spoorloos na zware aanrijding Heijen

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen