Overslaan en naar de inhoud gaan

Voortvluchtige ongeval Heijen gezocht in Polen

Geplaatst opmaandag 2 oktober 2017 - 19:11

De bestuurder die na een zwaar ongeluk in Heijen te voet er vandoor ging, is aangehouden. De man blijkt in zijn thuisland Polen gezocht te worden door de politie.

De 43-jarige man werd zondag opgepakt na tips van inwoners van Heijen. De man zit vast, meldt de politie op Facebook. Zodra hij hier in Nederland wordt vrijgelaten, wordt hij overgedragen aan de Poolse politie.

Gewonden
De automobilist ging er te voet vandoor na een aanrijding waarbij twee auto's betrokken waren, zaterdagavond op de Groot Heeze. Twee inzittenden moesten per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. Ook was de weg enkele uren afgesloten voor het onderzoek en het opruimen van de ravage.

Lees ook: Bestuurder spoorloos na zware aanrijding Heijen

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen