Overslaan en naar de inhoud gaan

Voortvluchtige dodelijk scooterdrama in Limburg opgepakt

Geplaatst opwoensdag 2 mei 2018 - 11:47

De politie heeft in Herkenbosch een van de voortvluchtige veroordeelden van het zogenoemde Nijmeegse scooterdrama opgepakt.

Hij werd dinsdagmiddag per toeval opgepakt nadat hij een lantaarnpaal omver had gereden.

Op de vlucht
De 27-jarige man is een van de veroordeelden in het zogeheten scooterdrama van 2010. Twee mannen sloegen toen na een overval in Nijmegen op de vlucht voor de politie. Tijdens die vlucht reden ze iemand dood. De twee overvallers werden aangehouden, en in februari dit jaar definitief veroordeeld tot een celstraf van bijna vier jaar.

In de boeien
De voortvluchtige reed in Herkenbosch letterlijk tegen de lamp. Op de Fazantstraat reed hij iets na 14:30 uur tegen een lantaarnpaal. De auto kwam daarbij op zijn kant terecht, de bestuurder ging er vandoor.

Laatste poging
Aan de hand van het kenteken bezochten agenten het adres van de man, waar duidelijk werd waarom hij er na het ongeluk vandoor was gegaan. Ook bij zijn arrestatie probeerde hij er nog vandoor te gaan. Met de handboeien om wilde hij nog wegrennen, maar die vluchtpoging was tevergeefs.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen